Niet alleen De Frettenkliniek houdt zich bezig met fretten. Er zijn meerdere frettenorganisaties actief in Nederland.  Hieronder zijn een aantal links te vinden van organisaties die zich met fretten bezighouden:

Frettenstichtingen en -verenigingen
Diverse Frettenstichtingen en – verenigingen houden zich bezig met voorlichting over de fret op uiteenlopende manieren. Deze organisaties hebben een belangrijk doel voor ogen. Dat is het verspreiden van informatie over de fret en mensen voorlichten over de fret als huisdier. Soms hebben deze organisaties ook een opvangfunctie. Bekende frettenorganisaties zijn Stichting De Fret (opgericht in 1989) en Frettig Gestoord (opgericht in 1998).

Frettenopvangen
Bovengenoemde organisaties hebben ook een opvang voor gevonden of te herplaatsen fretten. Hiernaast zijn er nog een aantal (kleinere) frettenopvangen verspreid door het land.
De Frettenkliniek is het niet eens met het beleid van Frettig Gestoord om fretten bij elkaar te plaatsen! 

Overig/ particulieren
Naast de frettenopvangen en andere organisaties, zijn er nog de fokkers ('frettery') en particulieren die zich met fretten bezighouden.

Via Facebook zijn er diverse groepen met frettenliefhebbers zoals bijvoorbeeld "Natascha's frettencoaching". Heb je vragen over fretten? Ga dan naar het forum van de frettenvraagbaak  om informatie te vinden over fretten.